Däckservice I Vänersborg

Ja jag hade en hyfsad otur när jag körde genom Göteborg i helgen, på en väg verkar jag ha råkat köra på någon form av glaset vilket orsakat så att mitt däck tappade enormt mycket luft. Detta var något som bekymrade mig då jag inte hade tiden till att byta däck då jag skulle iväg på min väns bröllop. Men när jag snabbt åkte bort till Roland Sörquist Döck & Rekond så utförde han arbetet på ett otroligt effektivt noggrant och snabbt sätt vilket gjorde det möjligt för mig att komma i tid, vilket självklart kändes helt otroligt skönt. Han har en däckservice i Vänersborg som han har skött under en väldigt lång tid. Därför visste jag att åka till honom var en garanti för att få jobbet väl utfört på ett riktigt professionellt sätt. Därefter tog jag mig till bröllopet och tack vare just för hur snabbt det gick så missade jag det inte.

Så ett stort tack till Roland Söderquist Däck & Rekond för deras snabb service och för att verkligen ha hjälpt mig ur en riktigt knivig situation.

Du gillar kanske också...