Djuraffären jag brukar besöka

När man har husdjur så finns det alltid saker som kostar och det är verkligen aldrig gratis och inte direkt billigt. Sen behöver husdjuren inte ha allting heller, de klarar sig bra ändå, men det är lite kul att kunna skämma bort dem lite ibland också. Tycker jag i alla fall. Därför brukar jag göra så att jag ganska ofta besöker en djuraffär i Torsby för att kolla om de har fått in något annat roligt och nytt och det är nästan alltid så att det är något som gör så att du får ordning på det hela och att det faktiskt inte alls behöver var så att jag alltid köper något men att jag vill ha lite koll på vad som finns inne.

Ibland köper jag lite nytt godis och ibland är det ny mat och ibland någon ny leksak, men det är som sagt inte alltid. Trots det så är ju mina djur mitt största intresse och verkligen det som är min hobby så jag har ingenting emot att lägga ner lite extra pengar på dem heller. Tycker ju väldigt bra om dem och de är mitt allt, verkliga familjemedlemmar alla av dem.

Carinas Klo & Klös AB är den djuraffär här i Torsby som jag oftast brukar gå till, vet inte varför egentligen, det finns flera men det är nog väldigt mycket av en vana så att det helt enkelt bara har blivit så att jag har fortsatt att gå dit och när man fortsätter att göra det så blir det då väldigt mycket lättare och det tycker jag känns bra. Blir alltid inspirerad när jag har varit inne i butiken och kollat runt bland alla deras saker så brukar göra det så fort jag har vägarna förbi, om jag ska handla något annat eller så.

Du gillar kanske också...