Personlig tränare för att sparra till sommarformen

Jag är en träningsnarkoman, jag älskar verkligen den livsstilen som jag lever och jag mår så otroligt bra av det. Det har inte alltid varit så, det har kommit med åren. Jag uppskattar att gå till gymmet och jag känner samtidigt hur hela kroppen skriker av lycka och dopamin när jag är klar. På grund av sjukdom så har träningen blivit extra viktig för mig för jag vet att det är också det jag behöver. I vintras så satte jag upp några mål som jag skulle uppnå, det gällde min träning och min form. Nu insåg jag att det är fyra veckor kvar tills min måldag är nådd och jag är inte riktigt målet inom räckhåll. Därför har jag anlitat en personlig tränare som ska fokusera på fysträning för mig på Söder. Jag bor där och företaget som jag har anlitat har sitt säte, Fysplanen Sverige, på Söder. Det har därför blivit väldigt enkelt för mig att ta mig till dem och för dem att ta sig till mig. Jag har aldrig haft en personlig tränare förut. Men eftersom jag är fast besluten om att nå mitt mål samtidigt som jag känner att jag inte kommer orka eller ha motivation att nå dit på egen hand så känner jag mig tvungen att anlita en personlig tränare. Och det är för att jag vill det, och jag vill också uppnå min mål, det är jag fast besluten om. Vi ska framförallt fokusera på benen då jag vill ha upp mer volym i dem samtidigt som jag måste bygga upp mig för att sedan gå ner några kilo. Det är nämligen en tävling för seniorer som jag ska deltaga i och jag ska vinna den. Av Fysplanen Sverige får jag ett väl utarbetat kostprogram, träningsschema, vitaminer och hela köret. Mina chanser att vinna ökade i samband med att jag anlitade Fysplanen och jag är mer taggad än någonsin.

Du gillar kanske också...